Art of Work

En idé om hur ni kan klä väggarna på kontoret med er egen verksamhet.

1000x700-batvatten

En idé om hur ni kan klä väggarna på kontoret med er egen verksamhet.

Låt det ni jobbar med utgöra den visuella basen i den konst ni sätter upp på väggarna. En representativ serie fotografier som speglar företagets kärnverksamhet och attityd. Som på ett spännande och annorlunda sätt kommunicerar ert varumärke mot kunder och anställda.

 

Så här går det till:

STEG 1: Tillsammans planerar vi genom att gå igenom bildinnehåll, uttryck, färgskalor, storlekar och montering.

STEG 2: När dessa beslut är tagna lämnar jag offert, gör upp en tidplan och sätter igång att fotografera.

STEG 3: Materialet presenteras digitalt och ni väljer bilder. Därefter produktion, montering och leverans.

Monteringsmöjligheterna är många:
Det finns en rad monteringstekniker på olika material och med olika typer av upphängningsanordningar. Här kommer några exempel:

PLEXIGLAS
Bilden monteras med silikon på baksidan av plexiglaset. Därefter monteras en tunn aluminiumskiva på bildens baksida. En aluminiumlist kan appliceras för elegant upphängning.

ALUPRINT
Aluminium är ett tåligt material och med endast 2 mm tjocklek har det en låg, solid sidprofil som ofta uppfattas estetiskt tilltalande. Aluminium fungerar bra både inom- och utomhus och med monteringslister kan du också bestämma avståndet från väggen.

FINE ART PRINT
Resultatet har samma kvalitet som bilder gjorda med traditionell stenlitografi. Trycken görs i stora bläckstråleskrivare där den ljusbeständiga färgen sprutas direkt på åldersbeständigt akvarellpapper.